همگی شاهد افزایش قیمت روز به روز دستگاه های برقی هستیم و در برخی موارد سهل انگاری می تواند خسارت های جبران ناپذیری به ما بزند! بنظر شما چه کاری باید انجام دهیم که قبل از اینکه نوسانات برقی به دستگاه های منزل، خانه و یا شرکت آسیب بزند ما پیش گیری کرده باشیم؟

شما میتوانید برای جلوگیری از ورود نوسانات جریان برق AC از دستگاه هایی تحت عنوان “استابلایزر” یا “استابیلایزر” استفاده کنید. این دستگاه مفید در حقیقت به شما کمک می کند تا با آسودگی خاطر از وسایل برقی خود استفاده کنید.

 

استابلایزر دقیقا چیست؟

استابلایزر ولتاژ دستگاهی الکترونیکی است که به شما این تضمین را می دهد که هرگز جریان برق دارای نوسان وارد دستگاه برقی شما نخواهد شد. این وسیله ارزشمند از جریان بی نوسان الکتریسیته تغذیه می کند.

با پیشرفت تکنولوژی بشر توانست در خصوص مراقبت از وسایل برقی، دستگاه هایی با نام های مختلف که همگی آن ها وظیفه مراقبت از وسایل برقی داشتند تولید کند. عمده ترین کار استابلایزر ها ملایم سازی ولتاژ جریان برق AC که اگر این جریان به صورت بالا و پایین باشد آسیب های خطرناکی به دستگاه های گران قیمت شما خواهد زد.

شاید برای شما نیز جالب باشد که بدانید استابلایزر های امروزی بر خلاف نمونه های گذشته که بسیار ساده بوده اند دارای صفحه دیجیتالی به همراه نمایشگر است که میتواند حتی جریان ورودی به دستگاه ها را نیز نشان دهد.

در اصل میتوان گفت استابیلایزر ها به سالم ماندن یک دستگاه برقی بسیار کمک می کنند. نوسان های برقی که در حد چند میلی ثانیه هستند را هم استابیلایزر ها شناسایی و از بین می برند. کاربرد استابلایزر ها را میتوان در هنگام استفاده از دستگاه های صنعتی همچون CNC ها و یا دستگاه های پزشکی و دندانپزشکی بسیار نیاز دانست. حضور این دستگاه ها میتواند باعث قوت قلب برای تولیدکنندگان صنعتی و مصرف کنندگان خانگی و صنعتی باشد.

 

5 دلیل محبوبیت ترانس تبدیل 220 به 110

 

انواع استابلایزر های جریان برق

امروزه استابلایزر ها تنها یک وسیله محافظ ساده نیست بلکه میتواند ضامن اصلی تمامی وسایل برقی ما باشد. دیگر کارخانه یا کارگاهی نیست که به آن سر بزنید و استابلایز ها را نبینید! در گروه صنعتی سارا برای شما بهترین و مرغوب ترین استابلایزر را در ابعاد خانگی و صنعتی تولید کرده ایم که میتوانید با خیال راحت از آن ها استفاده کنید. این موضوع را هرگز از یاد نبرید تمامی استابلایزر ها تنها برای یک کار واحد ساخته میشوند آن هم تقویت ولتاژ است.

  • استابلایزر های رله ای
  • استابلایزر های سروو
  • استابلایزر های استاتیکی

 

استابلایزر های سه فاز

استابلایزر سه فاز عمدتا در بازار های صنعتی قابل خرید است و بیشترین مصرف را در کارخانجات، کارگاه ها و مراکز درمانی دیده ایم. برای مثال در بیمارستان ها نیز از استابلایزر های سه فاز استفاده می شود که برای دستگاه هایی همچون سی تی اسکن و ام آر آی بسیار مفید است.

 

استابلایزر های تک فاز

استابلایزر های تک فاز همان استابلایزر هایی هستند که در اکثر منازل میتوان آن ها را مشاهده کرد. ولتاژ ورودی برق این دستگاه ها 220 ولت با فرکانس 50 هرتز است که با دوسیم(یک فاز و یک نول) انتقال پیدا می کند.

 

چرا به استابلایزر ها نیاز جدی داریم؟

چرا-به-استابلایزر-نیاز-داریم؟

حتی اگر یکبار هم در منزل شما برق رفته باشد متوجه شده اید که این رفتن برق به معنای پایین و بالا رفتن شدت جریان برق است که میتواند به راحتی به تمامی وسایل، دستگاه ها و ماشین های منزل شما آسیب برساند. به صورت کلی این استابلایزر ها هستند که میتوانند در هنگام قطعی و وصلی ها پی در پی برق، جلوی ضرر احتمالی را بگیرند.

 

ورود بیش از حد ولتاژ چه آسیب هایی به یک وسیله برقی می زند؟

  • سوختگی یا از کار افتادن وسیله برقی
  • کاهش عمر وسیله برقی
  • توان و ظرفیت دستگاه را کاهش می دهد.
  • سرعت موتور محرکه را پایین می آورد
  • در وسایل محاسباتی امکان خطا بسیار بالا می رود
  • افزایش اتصالی در کابل ها و تجهیزات 
  • آسیب به عایق تمامی سیم پیچی ها(بوی بد سوختگی)

 

با خیال راحت میتوانید با استفاده از استابلایزر های گروه صنعتی سارا از این خطرات در امان باشید !

 

استابلایزر ها چگونه کار می کنند؟

همان طور که در بالاتر هم برای شما توضیح دادیم استابلایزر ها جریان های پایین را تقویت می کنند و جریان های بسیار بالا را تعدیل می کنند تا آسیب های مزمن باعث فرسودگی دستگاه نشود. زمانی که استابلایزر تشخیص می دهد که جریان پایین است آن را Boost و زمانی که جریان الکتریسیته را بیش از حد بالا می داند آن را Buck می کند.

 

چگونه میتوانیم استابلایزر مناسب خود را انتخاب کنیم؟

چگونه استابلایزر انتخاب کنیم؟

برای انتخاب استابلایزر مناسب خانگی یا صنعتی شما باید به چند نکته مهم توجه داشته باشید. توصیه شرکت سارا این است که ابتدا باید بدانید که چقدر مصرف دارید یا به عبارت دیگر باید تمامی وسایل مصرفی خود را بر روی کاغذ بیاورید تا بتوانید مناسب ترین دستگاه را انتخاب کنید. 

استابلایزر با ظرفیت بیشتر بخرید!

از قدیم گفته اند اگر زیاد باشد مشکلی نیست اما کم بودن را نمیتوان جبران کرد! در بحث ترانس و استابلایزر ها همینطور است که شما باید همیشه بیش از حد مصرف خود دستگاه هایی همچون استابلایزر تهیه کنید تا در زمان خرید وسایل بیشتر نیاز به خرید استابلایزر جدید نباشد.

استابلایزر با ضمانت و گارانتی بخرید!

مطمئن باشید هر وسیله برقی روزی خراب یا معیوب خواهد شد. استابلایزر ها هم روزی عمرشان به پایان می رسد و یا نیاز به تعمیر خواهند داشت. تمامی محصولات شرکت سارا دارای ضمانت کیفیت و گارانتی تعمیر قطعات می باشد.

استابلایزر دست دوم نخرید!

به تازگی مشاهده شده در برخی بازار ها استابلایزر های دست دوم نیز موجود شده اند که پیشنهاد مما به شما این است که هرگز به سمت این دستگاه ها نروید زیرا ممکن است دچار ضرر های هنگفتی شوید.

 

طرح تعویض شرکت سارا : ما در شرکت سارا برای شما طرح تعویض گذاشته ایم که شما در این طرح با تحویل دادن استابلایزر قدیمی و معیوب خود میتوانید استابلایزر نو سارا را با 30 درصد تخفیف خریداری کنید.

 

روند کار یک استابلایزر

یک استابلایزر در حقیقت چه کاری انجام می دهد؟ چرا اینقدر استفاده از استابلایزر ها به تمامی مصرف کنندگان توصیه می شود؟ زمانی که ماشین خریداری می کنید با توجه به قیمت بالای آن به فکر روز مبادا هستید و آن ماشین را بیمه بدنه می کنید! در وسایل الکترونیکی هم یک استابلایزر با کیفیت و مرغوب میتواند حکم بیمه بدنه ماشین را برای شما داشته باشد.

مراحل کار استابلایزر به شرح ذیل است:
  1. اندازه گیری ورودی : دستگاه استابلایزر در ابتدا مقدار ولتاژ ورودی را اندازه گیری می کند که در محصولات سارا ولتاژ ورودی بر روی نمایشگر محصول قابل مشاهده است.
  2. بررسی ورودی :میتوان گفت این مرحله یکی از مراحل مهم است که در استابلایزر های شرکت سارا به درستی صورت می گیرد، آن هم بررسی ورودی ولتاژ است که نشان می دهد محدود ولتاژ برق ورودی امن است یا خیر.
  3. تنظیم ولتاژ خروجی برای استفاده : بعد از بررسی ورودی، میزان پستی و بلندی های ولتاژ ورودی توسط استابلایزر تنظیم می شود تا ولتاژ ایمن به دستگاه برسد.
  4. خروجی : در مرحله آخر برق رسانی شروع می شود و تمامی دستگاه های برقی دارای جریان می شوند.

 

محافظ برق بهتر است یا استابلایزر ؟ 

محافظ بهتر است یا استابلایزر ؟

استابلایزر و محافظ برق، هر دو از دستگاه های مراقبتی هستند که هر کدام می توانند محافظی برای دستگاه های برقی شما باشند اما در این بخش به صورت کامل برای شما فرق کامل این دو دستگاه را توضیح خواهیم داد.

محافظ برق (Surge Protector)

محافظ برق میتواند برای دستگاه شما به قدری مفید باشد که دستگاه را از کار افتادگی و نیم سوز شدن در امان بگذارد اما هرگز نمیتواند ولتاژ را تثبیت کند. محافظ برق در حقیقت تنها یک وسیله ساده برای محافظت از ورود ولتاژ های بالا و بسیار پایین برق است.

استابلایزر برق (Stabilizer)

دیگر تا اینجا کامل با استابلایزر ها آشنا شده ایم و کاملا درک کردیم که استابلایزر ها بسیار میتوانند مفید باشند. یکی از کارهای مفید این دستگاه ها تثبیت ولتاژ است که ولتاژ پایین را بالا بیاورد و ولتاژ بالا را عادی کند تا هیچ آسیبی به وسایل منزل یا کارخانه شما وارد نشود.

چطور استابلایزر بخریم؟

شما می توانید به چند طریق از شرکت سارا استابلایزر خریداری کنید! اولین راه و راحت ترین راه همین خرید اینترنتی از فروشگاه اینترنتی شرکت سارا است. دومین راه خرید به صورت حضوری از فروشگاه حضوری شرکت سارا است که میتوانید به تهران، خیابان بهشتی، بعد از چهار راه قائم مقام فراهانی مراجعه کنید. سومین راه خرید از نمایندگی های شرکت سارا در سراسر کشور است.

جمع بندی

خیلی سپاسگذاریم که تا اینجا ما را همراهی کرده اید و این مقاله را تا انتها مطالعه کردید. امیدواریم از این مقاله نهایت استفاده را کرده باشید و بتوانید بهترین محصول را خریداری کنید.

سوالات متداول

چه استابلایزری بخریم؟

شما میتوانید با مطالعه این مقاله توضیحات کاملی برای خرید دریافت کنید. ما برای انتخاب کیفیت و قیمت مناسب به شما استابلایزر سارا را معرفی می کنیم.

استابلایزر ها واقعا مفید هستند؟

به جرئت میتوان گفت در فصل تابستان که احتمال قطعی پی در پی برق وجود دارد، استابلایزر ها به کمک شما می آیند.

استابلایزر های شرکت سارا دارای گارانتی هستند؟

بله تمامی محصولات سارا دارای گارانتی 10 ساله هستند.

محصولات شرکت سارا دارای ضمانت کیفیت است؟

بله شرکت سارا برای تمامی محصولات خود دارای تضمین کیفیت است.